+31 (0)519 - 556 066ameland@faber-wijnberg.nl

Kwaliteit

Home / Kwaliteit

 

In goede handen

Kwaliteit is een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf waar we veel waarde aan hechten. We werken volgens de richtlijnen van het KOMO INSTAL certifictaat. Hierbij bent u zeker van een installatie die op alle punten uitvoerig is getest en die voldoet aan alle gestelde eisen.

Verder zijn al onze monteurs in het bezit van een VCA diploma. Dit betekent dat de risico’s die ons vak met zich mee brengt zo goed mogelijk in kaart zijn gebracht om ongevallen zoveel mogelijk te voorkomen. Alle werkzaamheden die door ons uitgevoerd worden moeten veilig en goed gebeuren. dit houdt in dat er regelmatig tussen- en eindcontroles worden uitgevoerd aan installaties. Ook is de organisatiestructuur van ons bedrijf goed gestroomlijnd, zodat alle zaken snel en doeltreffend kunnen worden afgehandeld.

“Uiteraard is ons bedrijf ook aangesloten bij de bekende brancheorganisatie voor installatiebedrijven UNETO-VNI, en de stichting voor erkende koeltechnische bedrijven: STEK.”

stek

Eenvoudig contact

Neem telefonisch contact met ons op via: +31 (0)519 556 066 . Of stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!